Alt om Barf

Hvad er Barf?

Barf betyder råfodring. Dvs. man fodrer hunden, som hvis den levede vildt. Hunde er 99,8% som ulve i deres anatomiske og fysiologiske opbygning, hvilket betyder, de er skabt til at spise hele dyr: Kød, Ben, Brusk, Indmad.

Når du vælger barf til din hund, vil du samtidig undgå de unødvendige “fyldeprodukter”, der er i meget af det tørfoder, du finder på hylderne i dag.

Vi oplever, at hundefoder kan indeholde tilsætningsstoffer til at styrke holdbarhed og smag, Farvestoffer, Hvede, Byg, Havre, Stivelse som eks. kartofler og meget mere. Dette kan for nogle hunde skabe unødig sygdom og allergier, som nedsætter hundenes trivsel.

 Er du blevet endnu mere nysgerrig, så tøv ikke med at komme ind i en af vores butikker, hvor vi giver personlig og professionel vejledning.

Du må også meget gerne kontakte os på tlf: 29703033 eller mail: sund@poten-amager.dk så vi sammen kan se om barf er noget for din hund.

Hvorfor vælge Barf?

Når vi vælger at fodre vores hunde med mad, der ikke er tilsat “fyldeprodukter” og unødig kemi,i vil vi kunne styrke hunden og skabe bedre trivsel og levestandard for vores dyr.

Når du vælger barf, vil du bla. opleve:

  • At Allergier og andre irritationer forsvinder
  • Hunden får et stærkere immunforsvar
  • Sund, ren og klar pels fri for lugt og tørhed
  • Stærkere knogler og tænder
  • Sundere tarmflora
  • Stabiliseret vægt
  • Velvære og masser af energi

 

Vi ser ofte vores kunder oplever nedgang i dyrlægebesøg. Derudover at dyr medicin, som er kemisk fremstillet og helbredsmæssige samt fysiske ubalancer forsvinder. 

Alt i alt vil du få en sundere hund i balance.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at komme ned i butikken eller kontakte os på tlf: 29703033 eller mail: sund@poten-amager.dk. Vi står altid klar til at give gode råd og personlig vejledning med udgangspunkt i din hund.

Det vil glæde os at hjælpe dig og din bedste ven!

Sådan kommer du igang

Synes du det virker uoverskueligt at komme igang?
Du kan være helt rolig, at barfe sin hund er ikke besværligt.

En varieret kost for hunde er lige så vigtig som den er for mennesker. Når først du er kommet igang bliver du overrasket over hvor nemt det egentlig er!

Vi står klar i butikken til at give råd og vejledning, så du og din hund får den rigtige start, og får sammensat en kost der passer til jer.

Tag gerne din hund med i butikken – vi glæder os til at se jer, og hjælpe jer til et sundere hundeliv.