Vådfoder

– 100% rene råvarer, intet tilsat

Fælles for alle produkter vi sælger er, at intet er tilfældigt.

Alle produkter er udvalgt fordi der er en mening med dem hvilket gør en forskel for hele hunden og katten – fra snude til halespids, i knogler og led, i maven og tarmen og ikke mindst som sundt brændstof til hjernen.

Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen bare bedre for din bedste ven.

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven. Så shop med ro i sendet – vi har sørget for, at alt er, lige præcist, som det skal være.

Helt naturlig mad til en konkurrencedygtig pris!

Det handler om din bedste ven 😉 

Hvorfor vente med at skifte foder til hunden ikke har spist i dagevis eller bliver syg i form af allergiske reaktioner, hud-pels- analkirtle-tandproblemer eller dårlig mave? Lyt til din egen mavefornemmelse. Hvorfor kun lytte til dyrlægen eller opdrætteren som har fortalt dig, at du ikke må skifte foder. Ville du selv blive ved med at spise det samme dag efter dag – hvis du fik det dårligt eller ikke gad spise det?

Vi ser dagligt, at vores kunders dyrlæge besøg og medicinudskrivningerne forsvinder i takt med et naturligt foder skift.

Tørfoder er super praktisk, men vi ligger virkelig vægt på kvaliteten

Vi vil have ordenligt kød, grønt og olier vi kan stå inde for – og kun tørfoder konserveret med E vitamin. Ingredienserne skal have en positiv ernæringsmæssig værdi. Når du køber tørkost, som vi anbefaler, kan du stole på, at vi har været ingredienslisten igennem for dig og din bedste ven!

Vi vil simpelthen ikke forhandle tørfoder lavet af udefinerbare animalske og vegetabilske biprodukter,salt, korn, hvede, majs, soya, sukker i form af roeaffald/pulp, savsmuld m.m. som er lovligt i foder. Eller tilsat væksthormoner, kunstige konserveringsmidler som BHA eller BHT (kræftfremkaldende), smagsforstærkere, tilsætningsstoffer som fremmer smag & holdbarhed og farvestoffer, som hundene ikke har brug for.

Vi er selvstændige moderne butikker som IKKE er afhængige af store internationale mærker, der måske har en anden agenda end at sætte dyrenes sundhed øverst. SÅ, vi køber kun tørfoder fra mindre producenter, som grundlæggende i hjertet går op i hundens sundhed