Eden Pet Food

Eden Pet Food – Naturlig mad med masser af kød og grønt, præcis som din hund skal have det.

Eden Pet food produkterne er produceret af 80% kød og 20% frugt og grønt. En sammensætning der er skabt til hundens ernæringsmæssige behov.

Allergivenlig foder med meget lavt indhold af kulhydrater. Også er det selvfølgelig uden kornprodukter tilsat,

En sung og naturlig foder du kan anvende med god samvittighed, som både er frisk og giver din hund det den har brug for.

Kan bruges til alle racer og størrelser – både hvalpe og voksne hunde.

Eden Pet Food

 

EDEN HOLISTISK HUNDE (og katte) TØRFODER er i en klasse for sig.

Eden indeholder 80% frisk kød & 20% frugt og grønt, præcis som hundens ”biologiske kost” ville have bestået af i naturen. Vi bruger kun ingredienser fra lokalområdet og de britiske farvande, på den måde kan vi holde alle ingredienser friske og få dem kørt direkte fra producenten til vores køkkener, hvor råvarerne bliver tilberedt uden at de bliver frosset eller brændt ned til pulverform. 

Ved hjælp af ”Fresh Trusion” kan vi bruge udelukkende friske råvarer direkte i foderet, og dermed sikrer vi en maksimal udnyttelse af foderet, hvilket også vil vise sig i mindre afføring, flot pels og god trivsel på din hund eller kat. Vores filosofi er “Vi hjælper dyresundhed igennem ernæring”.

Eden 80/20 kornfrit hundefoder

Eden 80/20 er et kornfrit hundefoder med 80% kød og 20% frugt & grønt uden nogen form for korn eller gluten. De høje mængder kød og fedt gør at Eden 80/20 serien kan bruges både til hvalpe OG voksne hunde. Eden kan gives til alle racer af hunde og hvalpe. Med Eden kornfrit hundefoder undgår du at din hund udvikler allergier. Inseholder kun rene og friske råvarer.

Eden Semi-Moist serien

Eden Semi-Moist kornfri serien er et utroligt lækker, allergivenligt og blødt foder som din hund simpelthen vil elske. Vores variant med And & Kallun er velegnet til den kræsne hund. Foderpillen er dejlig blød og den tilsatte kallun som indeholder en række sunde bakterier som kroppen har brug for, sørger for en sund fordøjelse og en god tarmfunktion. Foderet er velegnet til ældre hunde da fordøjeligheden af Semi-Moist er helt i top og samtidig er skånsom mod fordøjelsen. Vores Semi-Moist fås med And & Kallun samt Vildsvin & Fasan.